Οι ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ και το ¨Cine Καλησπερίτης¨ περιμένουν τους φίλους τους αύριο Σάββατο, 12/08/2017, στις 21:15, για πρώτη φορά στην παραλία της Μπονάτσας, με την εξαιρετική γαλλική δραματική κωμωδία του 2011 ¨Οι άθικτοι¨ (¨The intouchables¨)!

Μετά την υπεράνω προσδοκίας ανταπόκριση του κινηματογραφόφιλου κοινού στην τελευταία προβολή (η οποία υποχρέωσε τους ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ να προμηθευτούν επιπλέον καθίσματα, για να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ακόμη περισσότερους θεατές στις επόμενες μαγικές βραδιές του θερινού σινεμά), το ¨Cine Καλησπερίτης¨ προσκαλεί τους φίλους του για πρώτη φορά στη μαγευτική παραλία Μπονάτσα (με θέα τη Μήλο), όπου αύριο, Σάββατο 12/08/2017, στις 21:15, θα προβληθεί -δωρεάν, όπως πάντα- η ταινία ¨Οι άθικτοι¨ (¨The intouchables¨), μια εξαιρετική δραματική κωμωδία του 2011 διάρκειας 112′, σε σενάριο και σκηνοθεσία των Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντάνο, με υπέροχες ερμηνείες και φόντο το γαλλικό τοπίο, που αποτέλεσε την δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του γαλλικού box office! Πρωταγωνιστούν οι Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σάι, Οντρέι Φλερό.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Φιλίπ (Φρανσουά Κλουζέ) είναι ένας πλούσιος αριστοκράτης ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια πτήσης του με παραπέντε. Αποφασίζει λοιπόν μια μέρα να περάσει από συνέντευξη μερικά άτομα, προκειμένου να καταλήξει στον κατάλληλο, κατά τα δικά του πρότυπα, βοηθό, δουλειά του οποίου θα είναι να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Όταν τελικά επιλέξει τον Ντρις (Ομάρ Σάϊ), έναν έγχρωμο νεαρό που ζει στα φτωχικά προάστια και έχει μόλις αποφυλακιστεί, οι αντιδράσεις των πλουτοκρατών φίλων του Φιλίπ, θα είναι έντονες. Παρόλα αυτά ο ίδιος δε φαίνεται να δίνει σημασία στις κακοήθειες, επιμένοντας πως ο Ντρις είναι ο ιδανικός για τη δουλειά. Όταν σιγά σιγά γεννηθεί μια δυνατή και απρόσμενη φιλία μεταξύ τους, θα αποδειχθεί πως ο Φιλίπ μάλλον είχε δίκαιο…