Ξεκινά μία ακόμα αξιόλογη προσπάθεια της Εθελοντικής Ομάδας Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨: «Θα σου πω ένα παραμύθι… Θα μου φτιάξεις μια ζωγραφιά;»!

Πρόκειται για μία πρωτότυπη δραστηριότητα, με σκοπό την ψυχαγωγία των παιδιών που βρίσκονται το καλοκαίρι στο νησί, η οποία θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εφέτος. Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των μικρών μας φίλων θα εγκαινιαστούν την Πέμπτη, 20/7/17, στις 19:00, στην πλατεία της Σωτήρας, ενώ η δραστηριότητα θα επαναλαμβάνεται τακτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι φυσικά δωρεάν, όπως σε κάθε εκδήλωση που οργανώνουν οι ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο δελτίο τύπου, στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης και της υποστήριξης κάθε ενέργειας που ωφελεί το νησί και τους Κιμώλιους, για τις δραστηριότητες της αξιέπαινης αυτής ομάδας εθελοντών, που διαθέτουν ανιδιοτελώς χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να φροντίζουν για την καλλιέργεια και την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών της Κιμώλου και εν γένει, για να προσφέρουν με κάθε τρόπο στον τόπο, θα μπορείτε στο εξής να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Αφεντακείου Κληροδοτήματος.