Ο Πρόεδρος του Αφεντακείου κ. Σωτήρης Σ. Στανωτάς ενημέρωσε το Δ. Σ. Κιμώλου και όσους παρακολούθησαν τη συνεδρίασή του, για την επικείμενη επαναλειτουργία του Οίκου Περίθαλψης

Ο Πρόεδρος του Αφεντακείου κ. Σωτήρης Σ. Στανωτάς παραβρέθηκε χθες, Τρίτη 04/09/2018, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κιμώλου και ενημέρωσε τα παρόντα μέλη του και τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα, για την επικείμενη επαναλειτουργία του Οίκου Περίθαλψης του ιδρύματος. Ο κ. Στανωτάς ανέπτυξε στην ομιλία του τους βασικούς πυλώνες του φιλόδοξου και ιδιαίτερα δυσεπίτευκτου εγχειρήματος, διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι το γραφείο και το τηλέφωνό του είναι πάντα ανοιχτά για οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί/ να προτείνει/ να συζητήσει οτιδήποτε αφορά το ίδρυμα και το νησί και ζήτησε τη συμπαράταξή τους στο συγκεκριμένο σκοπό και στις υπόλοιπες ενέργειες του Αφεντακείου, γιατί όλες γίνονται προς όφελός τους, με μοναδικό σκοπό την προσφορά προς το νησί και τους Κιμώλιους και μόνο έτσι μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Η ομιλία του κ. Στανωτά θα απομαγνητοφωνηθεί και σύντομα θα δημοσιευτεί το σχετικό κείμενο, ενώ εάν ζητηθεί, ανάλογη ενημέρωση θα ακολουθήσει και στην Αθήνα, για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το Δ. Σ..