Οι εντυπώσεις των TRAVEL BLOGGERS από την Κίμωλο (6ο μέρος)

Η πέμπτη ημέρα των TRAVEL BLOGGERS στο νησί ξεκίνησε με τη δεύτερη πεζοπορία τους, αυτή τη φορά προς το Σκιάδι, το τεράστιο πέτρινο μανιτάρι – φυσικό φαινόμενο, που αποτελεί ίσως, το πιο εμβληματικό αξιοθέατο της Κιμώλου. Βλέπουμε τις σχετικές αναφορές του Eikones & Psithyroi (εδώ), του Passion for Greece (εδώ) και του Ανθομέλι (εδώ).

ΣΚΙΑΔΙ

Αμέσως μετά την επιστροφή τους, είχαν μεγάλη ανάγκη να δροσιστούν και να χαλαρώσουν και, σύμφωνα με το Travelpassionate (εδώ –στα αγγλικά), η διάσημη παραλία του νησιού Πράσα τους πρόσφερε αυτό που χρειαζόταν και με το παραπάνω.

Μεγάλη εντύπωση έκαναν στους TRAVEL BLOGGERS και οι άγριες παραλίες του νησιού Passion for Greece (εδώ –στα αγγλικά), αλλά και οι πολλές και όμορφες εκκλησιές του Travelpassionate (εδώ –στα αγγλικά).

Το βράδυ η εθελοντική ομάδα-κόσμημα της Κιμώλου ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ τίμησε τους TBG με μία προβολή του ¨CINE Καλησπερίτης¨ ειδικά γι’ αυτούς! Έτσι, οι TRAVEL BLOGGERS, είχαν μία ακόμη νέα εμπειρία διασκέδασης στο νησί, που έκανε τη συγκεκριμένη βραδιά πραγματικά αξέχαστη, καθώς παρακολούθησαν μέσα στο κάστρο της Κιμώλου, σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, κάτω από το γεμάτο φεγγάρι, την ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία ¨Δείπνο ηλιθίων¨.

Αμέσως μετά, οι TRAVEL BLOGGERS είχαν την ευκαιρία για βραδινή έξοδο στο νησί και δοκίμασαν τη φιλοξενία και τα cocktail που τους πρόσφερε το Cocktail Bar Agora Kimolos, όπως βλέπουμε στο ¨Travel Bloggers GreeceTBG (εδώ –στα αγγλικά) και στο Eikones & Psithyroi (εδώ).