Ψηφιοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου τα «Κιμωλιακά» – Προσβάσιμα σε όλους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ψηφιοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου τα «Κιμωλιακά» - Προσβάσιμα σε όλους.
Ψηφιοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου τα «Κιμωλιακά» - Προσβάσιμα σε όλους.

Κατεβάστε την Ανακοίνωση σε μορφή pdf – κλικ εδώ.

 

Δελτίο Τύπου 21/04/2023

Ψηφιοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου τα «Κιμωλιακά» – Προσβάσιμα σε όλους.

 

Ακόμη μια προσφορά του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου, στον τομέα του Πολιτισμού, υλοποιείται:
Οι οκτώ τόμοι του μνημειώδους έργου «Κιμωλιακά» ψηφιοποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Κληροδοτήματος afentakeio.gr, ενώ βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εκτυπώσεως, ο ένατος Τόμος Θ’, με το ιστορικό αρχείο του Κληροδοτήματος.
Τα «Κιμωλιακά», ο πρώτος τόμος των οποίων εκδόθηκε το 1970, περιλαμβάνουν σειρά τεκμηριωμένων Ιστορικών και Λαογραφικών Μελετών, καθώς και επιστημονικές εργασίες σχετικές με την Κοινωνική Οργάνωση της Κιμώλου και της περιοχής των Κυκλάδων και την γενικότερη απεικόνιση (γεωπολιτική – κοινωνική) του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου.

Από το Γραφείο Τύπου