Οι TRAVEL BLOGGERS στην Κίμωλο, μετά από πρωτοβουλία του Αφεντακείου Κληροδοτήματος, με τη συνεργασία των Επίσημων Χορηγών ¨ZANTE Ferries¨, ¨Kimolos blue¨, ¨Kimolia Gi Studios¨, ¨Kali Kardia -Bohoris¨, ¨Κύμα¨, ¨Meltemi¨, ¨POSTALI¨, ¨Sardis¨, την υποστήριξη των ¨Kimolos Bus Lines¨, ¨Αγορά¨, ¨Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ¨, καπετάν Βαγγέλης Βαμβακάρης, ¨Αρζαντιέρα¨, ¨STAVENTO¨, της Εθελοντικής Ομάδας Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ και του Δημάρχου Κιμώλου Κωνσταντίνου Βεντούρη!

Ξεκινάει αύριο, 25 Ιουνίου 2018, η εξαήμερη επίσκεψη των Travel Bloggers στην Κίμωλο, με σκοπό την προβολή της ομορφιάς, των υπηρεσιών και των προϊόντων του νησιού, μετά από πρωτοβουλία του Αφεντακείου Κληροδοτήματος, το οποίο έχει αναλάβει και τη διοργάνωσή της.

Οι Travel Bloggers είναι μία ομάδα επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη και τα προβάλλουν μέσα από τα blog τους, τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ρώσικα και σέρβικα. Έχουν πάνω από 620.000 επισκέπτες στα blog τους κάθε μήνα και πάνω από 220.000 ακόλουθους στα social media. Οι αναγνώστες τους είναι κυρίως από Αμερική, Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η προβολή μέσα από τα συγκεκριμένα Travel Blogs θα είναι σημαντική για το νησί και ακόμα περισσότερο για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που ανέλαβαν ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΔΙΑΜΟΝΗΣ και ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους:

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ TRAVEL BLOGGERS ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ 25.06.2018-01.07.2018

 

Ευχαριστούμε επίσης, για την υποστήριξη τους:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ TRAVEL BLOGGERS ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ

 

και βέβαια,

την Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ και προσωπικά τον κ. Φώτη Μαρινάκη

 

 

και το Δήμαρχο Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη    .