Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσκεψη των TRAVEL BLOGGERS στην Κίμωλο, μετά από πρωτοβουλία του Αφεντακείου Κληροδοτήματος, με τη συνεργασία των Επίσημων Χορηγών ¨ZANTE Ferries¨, ¨Kimolia Gi Studios¨, ¨Kimolos blue¨, ¨Kali Kardia -Bohoris¨, ¨Κύμα¨, ¨Meltemi¨, ¨POSTALI¨, ¨Sardis¨, την υποστήριξη των ¨Kimolos Bus Lines¨, ¨Αγορά¨, ¨Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ¨, καπετάν Βαγγέλης Βαμβακάρης, ¨Αρζαντιέρα¨, ¨STAVENTO¨, της Εθελοντικής Ομάδας Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ και του Δημάρχου Κιμώλου Κωνσταντίνου Βεντούρη. Από σήμερα θα παρακολουθούμε μέρα, με τη μέρα, τις εντυπώσεις τους, μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Η εξαήμερη επίσκεψη των Travel Bloggers στην Κίμωλο, μετά από πρωτοβουλία του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου -αν και ο καιρός δεν επέτρεψε να περιηγηθούν σε όλα τα εκπληκτικά αξιοθέατα του νησιού- διεξήχθη και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε εξαιρετικό κλίμα και με τις καλύτερες εντυπώσεις για τις ομορφιές, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα του νησιού και τη φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά, για την πολύτιμη συνεργασία τους, τους Επίσημους Χορηγούς μας:

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ TRAVEL BLOGGERS ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ 25.06.2018-01.07.2018

 

Επίσης, ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τους:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ TRAVEL BLOGGERS ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ

και βέβαια, τον κ. Φώτη Μαρινάκη και την Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨

και το Δήμαρχο Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη      .

 

Από σήμερα θα παρακολουθήσουμε, μέσα από τις αναρτήσεις τους, τις εικόνες και τα συναισθήματα που αποκόμισαν, που ήδη βέβαια, ταξιδεύουν και διαδίδουν τις χάρες του νησιού σε όλο τον πλανήτη.

Ξεκινάμε με το Travel Bloggers Greece – TBG, όπου βλέπουμε τις Travel Bloggers (εδώ), λίγο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, μπροστά στο πλοίο ¨ADAMANTIOS KORAIS¨, της Επίσημης Χορηγού Εταιρείας Μετακινήσεων ¨ZANTE Ferries¨ και συνεχίζουμε με το Ανθομέλι, μέσα στο πλοίο (εδώ). Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.