Ολοκλήρωση της επίσκεψης των TRAVEL BLOGGERS στην Κίμωλο

Η συνεργασία των TRAVEL BLOGGERS με το Αφεντάκειο είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, όσον αφορά την προβολή της Κιμώλου σε όσους ενδιαφέρονται για το νησί και σκέφτονται να το επισκεφτούν, αλλά και σε όσους το γνώρισαν χάρη σ’ αυτή, και κατά τη διάρκειά της αναπτύχθηκαν επαγγελματικές, αλλά και ανθρώπινες σχέσεις με προοπτική.
Αμέσως μετά την επιστροφή των TBG στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου κ. Σωτήρης Σ. Στανωτάς παρέθεσε δείπνο, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εντυπώσεις και να επιστεγαστεί η συγκεκριμένη δράση με τον καλύτερο τρόπο, όπως βλέπουμε και στην ανάρτηση της Tzina Varotsi (εδώ).
Το Αφεντάκειο Κληροδότημα Κιμώλου ευχαριστεί και πάλι θερμά τους Επίσημους Χορηγούς της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καθώς και όσους ακόμα την υποστήριξαν, βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του στην επιτυχία της.
Ως φορέας με σκοπό την κοινωνική προσφορά προς το νησί της Κιμώλου και τους απανταχού Κιμώλιους, θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στις κατευθύνσεις αυτές. Ευχής έργον θα ήταν η συγκεκριμένη αφορμή να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας, με αμφίδρομη υποστήριξη σε αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος, γιατί κάθε συνδρομή μπορεί να είναι πολύτιμη, ώστε οι προσεχείς ενέργειες να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές, καθώς όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα και καλύτερα!