Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ιστορικού Αρχείου του Αφεντακείου, το οποίο εκδόθηκε ως Θ’ Τόμος των Κιμωλιακών

Παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το Ιστορικό Αρχείο του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ιστορικού Αρχείου του Αφεντακείου, το οποίο εκδόθηκε ως Θ’ Τόμος των Κιμωλιακών.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, Ομότιμος Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Δημήτριος Κορρές, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αφεντακείου κύριος Σωτήριος Σ. Στανωτάς ο οποίος και μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κιμώλου κυρίου Κωνσταντίνου Εμμ. Βεντούρη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των απανταχού Κιμωλιών «Η Οδηγήτρια» κύριος Κωνσταντίνος Ι. Βεντούρης. Τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών κυρίου Σπυρίδωνα Χαμακιώτη, μετέφερε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κύριος Κωνσταντίνος Σολδάτος.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Βουλευτής Κυκλάδων κύριος Φίλιππος Φόρτωμας και ο τέως Βουλευτής Κυκλάδων κύριος Νικόλαος Συρμαλένιος.

Ο συγγραφέας, Καθηγητής και Ιστορικός κύριος Γεώργιος Ματσόπουλος, παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο τον νέο Τόμο και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα σημαντική παρουσία του Αφεντακείου από της ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα.