Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 η ετήσια επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ της Μνήμης του Ευεργέτη Γεωργίου Οικονόμου Αφεντάκη

 

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 η ετήσια επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ της Μνήμης του Ευεργέτη Γεωργίου Οικονόμου Αφεντάκη καθώς και Δέηση υπέρ αναπαύσεως του προσφάτως αποβιώσαντος πρώην Προέδρου του Κληροδοτήματος Νικολάου Γ. Αφεντάκη.

Η επιμνημόσυνη Δέηση έγινε μετά το πέρας της λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας Οδηγήτριας στην Κίμωλο.

Ο Αδριάντας του Ευεργέτη Γεωργίου Οικονόμου Αφεντάκη
Ακολούθησε τρισάγιο στον αδριάντα του Ευεργέτη και κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Κληροδοτήματος κ Σωτήρη Στανωτά, τον Δήμαρχο Κιμώλου κ Κωνσταντίνο Βεντούρη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Κιμωλιών «Η Οδηγήτρια» και πρώην Δήμαρχο Κιμώλου κ Θεόδωρο Γεράσιμο Μαγκανιώτη.

Κατάθεση στεφάνου απο τον Δήμαρχο Κιμώλου κ Κωνσταντίνο Βεντούρη

Κατάθεση στεφάνου απο τον πρόεδρο του Αφεντακείου κ Σωτήρη Στανωτά

Κατάθεση στεφάνου από τον τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Κιμωλιών «Η Οδηγήτρια» και πρώην Δήμαρχο Κιμώλου κ Θεόδωρο Γεράσιμο Μαγκανιώτη

Στον Οίκο Περιθάλψεως προσφέρθηκαν καφέδες, αναψυκτικά και παραδοσιακά εδέσματα.

Μετά από χρόνια το κτίριο του Οίκου περιθάλψεως άνοιξε και πάλι, ενόψει της προσπάθειας που γίνεται για την επαναλειτουργία του και το γεγονός είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους Κιμωλιάτες.