Οι εντυπώσεις των TRAVEL BLOGGERS από την Κίμωλο (5ο μέρος)

Η τέταρτη ημέρα για τους TRAVEL BLOGGERS στην Κίμωλο ξεκίνησε με έναν ακόμα περίπατο στο Χωριό, στον οποίο αναφέρθηκαν το Travelpassionate (εδώ –στα αγγλικά), το Passion for Greece (εδώ και εδώ –όλα στα αγγλικά), η Amber Charmei  (εδώ –στα αγγλικά) και το Eikones & Psithyroi (εδώ). Ε, μετά από αυτό, ένα δροσιστικό διάλειμμα στο Stavento kimolos ήταν ό,τι έπρεπε, όπως φαίνεται στο Eikones & Psithyroi (εδώ) και στο Ανθομέλι (εδώ). Μάλιστα, ο Δήμαρχος Κιμώλου κ. Κωνσταντίνος Βεντούρης είχε την ευγένεια να συναντήσει τους Travel Bloggers GreeceTBG (εδώ –στα αγγλικά) και πίνοντας μαζί καφέ, να τους ενημερώσει για ό,τι θα ήθελαν να μάθουν για το νησί.

 

Στη συνέχεια, οι TBG είχαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα στην παραλία Μπονάτσα, όπου ευχαριστήθηκαν το μπάνιο και το φαγητό τους.

 

Το βράδυ, όπως βλέπουμε στο Travel Bloggers GreeceTBG (εδώ –στα αγγλικά) και στην Amber Charmei (εδώ –στα αγγλικά), οι TRAVEL BLOGGERS απόλαυσαν το δείπνο τους υπό το φως της πανσελήνου, επάνω στην παραλία της Ψάθης, στο εστιατόριο Το Κύμα “μποχωρακια”Κιμωλος.