Νέος Διευθυντής του Αφεντακείου ο κ. Ελευθέριος Δ. Κεραμίδας

Τα καθήκοντα της γενικής Διεύθυνσης του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου ανέλαβε την 1η Φεβρουαρίου 2023 ο κ. Ελευθέριος Δ. Κεραμίδας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της 27ης Ιανουαρίου 2023.

Ο νέος Διευθυντής του Κληροδοτήματος είναι πτυχιούχος Πληροφορικής – Επιστήμης Υπολογιστών με κατεύθυνση «Μέθοδοι Πληροφορικής εφηρμοσμένες στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων» από το δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Picardie Jules Verne.

Ο κ. Κεραμίδας διετέλεσε διοικητικό στέλεχος της Ελεήμονος Εταιρίας Αθηνών «Γηροκομείο Αθηνών» επί 8ετία και μεταξύ άλλων οργάνωσε τη μηχανογράφηση και το πρώτο σύστημα προϋπολογισμού απολογισμού του Σωματείου. Ακόμη, διετέλεσε διαχειριστής έργων στην Alpha Bank και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης και τεχνολογίας.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979.

Η επιλογή έγινε μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κληροδοτήματος, στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας που επιθυμεί το Δ.Σ. να επικρατεί. Υποβλήθηκαν 12 βιογραφικά και πραγματοποιήθηκαν 9 συνεντεύξεις με υποψήφιους,  παρουσία του Προέδρου, της Γραμματέως και του Συμβούλου Ταμία του Δ.Σ..

 

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την δωδεκαετή μίσθωση ακινήτου επί της οδού Ι. Δροσοπούλου 105Α, στον Δήμο Αθηναίων.

Κατεβάστε την Ανακοίνωση σε μορφή pdf – κλικ εδώ.