Το ¨Cyclades Trail Cup¨ έρχεται για πρώτη φορά στην Κίμωλο και χρειάζεται υποστήριξη!

Το ¨Cyclades Trail Cup¨ είναι μια σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος που έχει ως στόχο την ανάδειξη των Κυκλάδων και των νησιών τους σε προορισμό εναλλακτικού, πολιτιστικού και αθλητικού τουρισμού. Στις 26 του φετινού Μάη μάλιστα, για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Κίμωλο, από όπου και θα ξεκινήσει με τη διαδρομή “Kimolos Trail” και έπειτα θα συνεχιστεί σε Τήνο, Άνδρο, Κύθνο, Φολέγανδρο και Ίο.

Συγχαρητήρια για την επιτυχία στο Δήμο Κιμώλου, στην Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ και σε όλους όσους έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή, καθώς συνεπάγεται οικονομικά οφέλη, αλλά και επιπλέον προβολή του νησιού.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο αγώνα, προγραμματίζεται η επίσκεψη στην Κίμωλο έμπειρων ορειβατών, οι οποίοι θα προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στον καθαρισμό και στη συντήρηση των μονοπατιών, όπου θα διεξαχθεί. Δεδομένου ότι πρόκειται για εθελοντές, οι διοργανωτές του καλούν τους φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες που θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους και να βάλουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην αναβάθμιση και ανάδειξη του νησιού, συνδράμοντας στην κάλυψη των μετακινήσεων, της διαμονής και της σίτισής τους, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6944665646 ή στο email kimolistes@outlook.com.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να δείτε εδώ.