Δύο από τις κορυφαίες εφημερίδες της Γης προτρέπουν τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν μέσα στο 2018 την Κίμωλο!

Εδώ κα χρόνια, αθόρυβα, αλλά σταθερά, η Κίμωλος αποτελεί πόλο έλξης τουριστών υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τελευταία όμως, η εξάπλωση της φήμης της έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και πλέον, κορυφαία ΜΜΕ την ¨ανακαλύπτουν¨ και τη συστήνουν στο ευρύ κοινό που τα παρακολουθεί, φιλοξενώντας εγκωμιαστικές παρουσιάσεις για το νησί. Πρόσφατα λοιπόν, οι ¨THE LONDON TIMES¨ και ¨THE TELEGRAPH¨ δημοσίευσαν άρθρα με τους τουριστικούς προορισμούς που προτείνουν για το 2018, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται η Κίμωλος!

Οι ¨THE LONDON TIMES¨ εστιάζουν καταρχάς, στην αυθεντικότητα του νησιού και το συστήνουν για χαλάρωση, ενώ η ¨THE TELEGRAPH¨, στη λίστα με 52 προτάσεις της για το νέο έτος (μία για κάθε εβδομάδα του), από ολόκληρο τον πλανήτη επιλέγει την Κίμωλο ως τον ιδανικό προορισμό για την εβδομάδα μεταξύ 27 Αυγούστου και 02 Σεπτεμβρίου είτε αποκλειστικά είτε συνδυαστικά, με στάσεις στη Μήλο, τη Φολέγανδρο και τη Σίφνο!

Πρόκειται για δύο από τις πιο μεγάλες, γνωστές, έγκυρες και δημοφιλείς εφημερίδες διεθνώς και η δημοσιεύσεις τους συνιστούν παγκόσμια αναγνώριση της ομορφιάς του νησιού και των υπηρεσιών που προσφέρει και αποτελεί τεράστια διαφήμισή του!

Το Αφεντάκειο Κληροδότημα Κιμώλου συγχαίρει όλους όσους έχουν συμβάλλει στην προβολή της είτε με τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν επαγγελματικά και -ακόμα περισσότερο- εθελοντικά είτε απλώς, με την υποδοχή και την καθημερινή, αλλά ξεχωριστή στάση προς τους επισκέπτες της, που διαχρονικά διέπεται από ανυπόκριτη ευγένεια, αμεσότητα και αξιοπρέπεια και τιμά τις παραδόσεις, τα ήθη και τις αξίες του νησιού μας.