Νέα ταινία αύριο, Παρασκευή 28/07/2017, προσφέρουν δωρεάν οι ¨ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ¨ και ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ ¨Cine Καλησπερίτης¨!

Η εβδομάδα θα κλείσει για όσους βρίσκονται στην Κίμωλο με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αύριο, Παρασκευή  28/07/2017, στις 22:00, στην παραλία της Αλυκής, σε ένα εντελώς καλοκαιρινό σκηνικό, θα μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την ιταλική κωμωδία του 2010 του Λούκα Μινιέρο ¨Καλώς ήλθες στο Νότο¨ (¨Benvenuti al Sud¨), διάρκειας 102΄. Πρωταγωνιστούν οι Κλαούντιο Μπίζιο, Αλεσάντρο Σιάνι, Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Τζιακόμο Ρίτσο και Νάντο Παόνεκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Βασισμένο στο γαλλικό “Eίναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι”, το “Benvenuti al sud” είναι μια ξεκαρδιστική ιταλική κωμωδία, η οποία σατιρίζει διάφορα κοινωνικά θέματα και αξίες, τονίζοντας τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Βορρά και Νότου. Ο Αλμπέρτο ένας παντρεμένος αστός, μετατίθεται από την ταχυδρομική υπηρεσία που δουλεύει στο Μιλάνο, στο Νότο και συγκεκριμένα στην Νάπολη. Εκεί είναι που θα συγκρουστούν οι δύο διαφορετικοί τρόποι ζωής, προκαλώντας άφθονο γέλιο!